Du er her

Østjysk H&D-kursus: "Skål for Julen" Trædrejning af skåle

Bemærks at dette kursus også dubleres den 7. - 8. december 2018 - hvorfor der på nedenstående kursus igen er enkelte ledige pladser.

 … Og skål for at det nu er blevet obligatorisk at udbyde H&D valgfaget på alle landets skoler og endda som et prøvefag. Da faglig progression er grundlæggende i H&D, kommer vi ikke uden om, at gentænke trædrejning som færdighed med elever fra 6. klasse til og med prøven i 8. klasse. Langs-drejning som teknik, kan være det nye og inspirerende element for elevers videre læring og virkelyst i sidste fase af faget og i begyndelsen af H&D-valgfaget. Tværs-drejning, eksempelvis af træskåle, kan dertil udvide elevernes ”palet af skills” til udtænkning af nye løsninger i de mere og mere udfordrende designopgaver. Derfor tilbydes du dette grund/genoptræningskursus i tværs-drejning. Der vil også blive tid til drøftelser om drejeteknik/ metodik, samt om hvordan vi rent fysisk bliver klar til trædrejningen i valgfaget.

Udover at Du her kan få opøvet dine egne drejefærdigheder, kan Du også få lavet årets flotteste julegaver i form af fade og skåle.

Velmødt!

Fakta:

Tid: Fredag den 16. nov. kl. 16.30 - 21.00 og lørdag den 17. november kl. 9.00 - 15.00 .

(samlet 12 timer) deltagerbevis udstedes sidst på kurset.

Sted: Trædrejeværkstedet. Gl. hovedvej 17. 8410 Rønde.

Instruktør: Trædrejer og ungdomsskolelærer Finn Lading. www.traesplint.dk

Pris: Medlemmer: 700 kr. andre: 900 Kr. H&D-studerende medlemmer: 450,- kr. incl. forplejning og into træ - Træ til skåle kan medbringes eller købes på stedet.

Tilmelding. lige herunder senest mandag den 5. november 2018 via: www.håndværkogdesign.dk/kalender  Max 11 deltagere efter først til mølleprincip 

Spørgsmål til dette kursus kan stiles til Wisti Pedersen - mail: wp@foraeldreskolen.dk eller på tlf. 23677000

Afholdelses dato : 
Fredag, 16 november, 2018 - 16:30 til Lørdag, 17 november, 2018 - 15:00
Lukket: 
Nej
Tilmelding nødvendig: 
ja
Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 5 november, 2018 (Hele dagen)
Tilmelding til: 
Wisti Pedersen
Tilmeldings kontakt email: 
wp@foraeldreskolen.dk
Billede: