Du er her

Østjysk H&D-kursus:"Designprocesser i H&D - Evalueringt"

Denne Caféaften i dit lokale H&D-faglige netværk, er en forlængelse af H&D-kurset den 10. januar 2018 ”Designprocesser i H&D - Skitsering” men er også åben for dig der ikke deltog, men gerne vil have lidt mere konkret indsigt i begrebet evaluering i designprocesser. Caféen vil indledningsvis bestå af et teoretisk oplæg, hvor designprocessen kort vil blive gennemgået igen, efterfulgt af fordybelse i begrebet Evaluering i alle dets former. Det er igen arkitekt og designer Mette Volf - forfatteren bag bogen ”Design - proces og metode” der vil forestå forløbet af aftenen.

Caféaftenen bliver ganske særlig derved, at Mette Volf på eksemplarisk vis, sammen med cafégæsterne vil forestå evalueringen af de produkter/designløsninger, som de H&D-studerende og evt. kursister fra kurset den 10. januar vil præsentere for dig og fagfællesskabet.

 Velmødt!

Fakta:

Tid: Onsdag d. 7. marts 2018 kl. 18.00 - 21.00

Sted: H&D-lokaliteterne på VIA, Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C

Instruktør: Mette Volf Cand. Arch. Ph.D. Inst. For Æstetik og Kommunikation, AU -  Arkitektskolen Aarhus.

Pris: 25 kr. for medlemmer andre 50 kr.  Kursister fra 17. januar og H&D-Studerende: Gratis - Øl, vin og vand kan købes.

Tilmelding: mandag den 5. marts 2018 kl. 12.00 her nedenfor - noter venligst om du er KIU-kursist eller H&D-studerende i feltet for bemærkninger

Spørgsmål til denne café kan stiles til Wisti Pedersen-mail: wp@foraeldreskolen.dk eller på tlf. 23677000

Afholdelses dato : 
Onsdag, 7 marts, 2018 - 18:00 til 21:00
Lukket: 
Nej
Tilmelding nødvendig: 
ja
Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 5 marts, 2018 (Hele dagen)
Tilmelding til: 
Wisti Pedersen
Tilmeldings kontakt email: 
wp@foraeldreskolen.dk
Billede: