Du er her

Østjysk H&D-kursus:"Designprocesser i H&D - Skitsering"

I håndværksfaget Håndværk og design er designprocesser den røde tråd i undervisningen, og et must for alle H&D-undervisere, at holde sig skarp i. Derfor indbydes Du igen, sammen med nye H&D-studerende og KIU-efteruddannelses kursister, til at deltage i dette enestående designkursus. Det er igen Arkitekt Mette Volf, der vil uddybe designprocessens første faser; idégenerering og skitsering både teoretisk og med indlagte nye småøvelser. Teorien vil sidst på dagen blive konkret afprøvet via en ny eksemplarisk 6.-7. klasses H&D-designopgave, med fokus på problemløsning og æstetik, som løses/designes efter de anviste metoder og processer, så langt at du som kursist vil kunne fortsætte hjemme eller i H&D-lokalet frem til et færdigt produkt. Det sidste er ikke et krav for deltagelse i kurset.

Præsentation og evaluering af de H&D-studerendes designprodukter - og evt. dit og andres - vil Mette Volf forestå på H&D-Caféen: ”Evaluering i H&D” onsdag den 7. marts 2018. 

Velmødt!

Fakta:

Tid: Onsdag d. 10. januar 2018 kl. 16.00 - 21.30

Sted: H&D-lokaliteterne på VIA, Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C

Instruktør: Mette Volf Cand. Arch. Ph.D, Inst. For Æstetik og Kommunikation, AU -  Arkitektskolen Aarhus.

Pris ink. let traktement: Medlemmer: 50 kr. andre: 300 Kr. Studerende/ KIU-efteruddannelses-kursister: gratis ved tilmelding.

Tilmelding senest: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.00 herunder - noter venligst om du er KIU-kursist eller H&D-studerende i feltet for bemærkninger:

Spørgsmål til dette kursus kan stiles til Wisti Pedersen-mail: wp@foraeldreskolen.dk eller på tlf. 23677000

Afholdelses dato : 
Onsdag, 10 januar, 2018 - 16:00 til 21:30
Lukket: 
Nej
Tilmelding nødvendig: 
ja
Tilmeldingsfrist: 
Tirsdag, 9 januar, 2018 - 12:00
Tilmelding til: 
Wisti Pedersen
Tilmeldings kontakt email: 
wp@foraeldreskolen.dk
Billede: