Du er her

Solrød - Filt hule former

Den Faglige forening Håndværk og design, Storkøbenhavn og Bornholm

 

Titel: Filt hule former

Tid: Lørdag d. 16.marts 2019 kl 9-16

Sted: Uglegårdsskolen, Tingsryds Allé 25, 2680 Solrød

Instruktør: Mette Østman, som er medforfatter til bogen ’Filt dig Klog’ (2018). Hun er uddannet socialpædagog, og har mange års erfaring som underviser i både skole, fritidsundervisning og på højskoler. Har eget værksted, Filtværket, i Odense.

Se mere om Mette Østman her 

 

Indhold: Filtning med uld, vand og sæbe er et håndværk, som på bedste vis understøtter ideen i håndværk og design. Processen er sanselige og konkret, og samtidig en lille smule magisk. I filtning er der er kort vej og synlig sammenhæng fra råmateriale til færdigt produkt, og megen læring kan kobles til skolens øvrige fag.

Der er 3 grundlæggende teknikker i filtning, nemlig flade, hul form og massiv filt. Med dem kan man filte stort set alt.

Vi skal fordybe os i de hule former, hvor man med udgangspunkt i en malle kan filte tasker, tevarmere, tøfler foruden krukker og alt andet, der kan rumme noget. Helt uden sømme eller synlige sammenføjninger. Lær hvordan du beregner, lægger op, filter og former samt dekorerer med uld i farver, du bliver glad af at se på.

Kurset er både for begyndere og øvede, og ideer og overvejelser i forhold til undervisning vil blive inddraget.

 

Pris: 150 kr. for medlemmer, 300 kr. for ikke medlemmer. Foreningen dækker materialeudgifter og giver kaffe, men husk madpakken.

Tilmelding: til Shamirra: tingfinder@hotmail.com, senest 16.februar 2019.

Afholdelses dato : 
Lørdag, 16 marts, 2019 - 09:00 til 16:00
Lukket: 
Nej
Tilmelding nødvendig: 
ja
Tilmeldingsfrist: 
Lørdag, 16 februar, 2019 (Hele dagen)
Tilmelding til: 
Shamirra Aisinger
Tilmeldings kontakt email: 
tingfinder@hotmail.com
Emner: