Du er her

Østjylland

Røndekurset

Ugekursus fra d. 6. juli - 12 juli 2019 med tekstilt indhold:

  • Hækling - tøj og tasker ved Sidsel Sangild
  • Sy og design ved Kirsten Nielsen
  • Strik i farver ved Lise Vaaben
  • Vinkler på frit broderi ved Pelse Asboe

Ugekurset arrangeres i samarbejde med Den faglige forening Håndværk&Design.

Østjysk H&D-fagcafe > Læder < og generalforsamling

 Hermed indkaldes alle personlige medlemmer, skole medlemmer og skoleteam medlemmer af Den faglige forening Håndværk og Design bosat i Østjylland,

til den årlige generalforsamling i lokalforeningen, Den faglige forening Håndværk og design - Østjylland

Onsdag den 11. januar 2017 kl. 17.00 på ”Læderiet” i Risskov i Aarhus N.

Fagcaféen indledes med et miniforedrag om læderhåndværkets historie, fra alt om ældre tiders garvning til moderne erstatnings materialer.

Smedeweekend

I landsbygaden du hører et gny Af hammerslag i det årle gry. Der aver smeden med kullet stjern Og fnysende næsebor, jern mod jern, Og blæsebælgen sukker og tuder, Og ild fra esse og ambolt spruder

Smedeweekend den 1-2 marts på Kr. Engvej 29, 8960 Randers I anledning af Det Sorte Samfund har rundet 100 medlemmer på facebook, arbejder vi p.t. på en fejring af de helt store.

Aarhuskursus 8: "Lampedesign - En lys idé"

 

Kurset henvender sig til lærere der med større elever har lyst til at komme godt i gang med lampedesign på en el-sikker facon!

Kurset vil indeholde en el-sikkerheds del og en design og produktions del. Første del vil blandt andet omhandle lampen i et historisk rids, moderne lyskilder, risissi ved lampeproduktion og et lille hands-on el-sikkerheds kursus på udleveret lampe, med fokus på hvordan man laver et sikkert og lovligt lampe- designs forløb med store elever!